Plantenkwekerij

Als tuinarchitect heb ik veel planten nodig en aangezien ik graag geen uitval van planten heb in mijn aangelegde tuinen ben ik gestart met een eigen kwkerij van vooral vaste planten met mooie bladeigenschappen of mooie, lange bloei(periodes) alsook haagplanten, bomen en bloeiende heesters.

 

Waar ben ik anders dan de anderen, simpelweg het vervolg op voorgaande. Als u planten bestelt/koopt bij mij krijgt u een veel zwaardere plant voor hetzelfde geld.

 

 

Bovenste plant wordt doorgaans voor 2.00€ à 3.00€ verkocht in tuincentra.

Dit is een plantje dat meestal 2 maand oud is en dat nog winter/vorst heeft overleeft.

 

 

 

 

De onderste plant is dezelfde maar 1 jaar ouder en dus wel al een winter overleeft, met als gevolg dat als er slechte zouden tussen zitten deze er al uit zijn vooralleer ze geplant worden in de tuin.

Dit ook voor de zeer schappelijke prijs van 2.00€.

Dit in een 2 of 3L pot, deze pot bevat 3x zoveel aarde als de eerste en is dus een betere start voor de plant in de volle grond.

Ook heb ik soms nog grotere potmaten, hiervan is de prijs normaal 3€.

Waarom doe ik dit (en doe ik niet wat m'n leveranciers zeggen "Ge moet daar 4.00€ voor vragen ipv 2.00€"), eerst en vooral om met zware kwalitatieve planten te werken die direkt effect geven naar klant toe, alsook zeer belangrijk om geen of toch zeer weinig sterfte te hebben in de tuinen die ik aanleg. Want herplanten kost tijd en geld.

 

Hebt u een tuin en u wilt plantjes, bestel ze online, ik voer kontrole uit of ze nog allemaal in voorraad zijn en dan beslis je welke je wilt en of ze al dan niet geleverd moeten worden. Want iedereen weet dat eigen kweek = beter kweek is en goedkoper maar bij einde voorraad kan ik ze verkrijgen maar tegen een hogere prijs.

Hebt u geen idee wat u zou moeten planten, ik kom ook graag langs of u mailt me uw wensen, kleuren... door en ik kombineer een plaatje.